Kereta Sewa Murah Yang Terbaik

Dapatkan Kereta Sewa Murah Terbaik , Sewa Kereta Murah Tip Top Di Sini

Kereta Sewa Murah

Kereta Sewa Murah, Sewa Kereta Murah Tip Top

Penyewaan kereta adalah tertakluk kepada banyak keadaan yang berbeza dari satu negara ke negara yang lain dan dari satu syarikat yang lain. Umumnya kenderaan mesti dikembalikan dalam keadaan yang sama ia disewa, dan seringkali tidak boleh melebihi sekatan jarak tempuh, jika tidak, bayaran tambahan mungkin dikenakan.

Dalam semua kes, lesen memandu yang sah diperlukan untuk menyewa kenderaan, dan sesetengah negara memerlukan Permit Memandu Antarabangsa (IDP).

Majoriti syarikat sewa kereta memerlukan penggunaan kad kredit untuk mengenakan yuran tambahan sekiranya kecacatan ditemui dengan kereta pada masa penyerahannya atau untuk tol jalan raya, denda yang berkaitan dengan motor, atau bahan api yang hilang. Sebagai ganti kad kredit, sesetengah syarikat memerlukan deposit tunai yang besar. Sesetengah syarikat membenarkan kad debit untuk deposit, biasanya dengan bukti tiket perjalanan pulang-pergi, tiket penerbangan, bas, atau tiket kereta api.

Dapatkan Lebih Penjimatan Dengan Sewa Kereta Murah di Kereta Sewa Murah EZ

Kebanyakan syarikat sewa kereta murah menawarkan pelbagai saiz kenderaan untuk memenuhi keperluan dan beberapa tambahan seperti kenderaan khusus untuk disesuaikan dengan lokasinya seperti convertible, model prestij, kenderaan hybrid / elektrik, atau SUV dan van penumpang. Di lapangan terbang atau di bandar-bandar besar, beberapa agensi sewa kereta bebas menawarkan kenderaan mewah untuk disewa. Sesetengah syarikat khusus menawarkan kenderaan yang lebih tua pada harga yang dikurangkan.

Untuk membolehkan klasifikasi seragam dan perbandingan harga kereta sewa yang mudah, Persatuan Sistem dan Standard Industri Sewa Kereta (ACRISS) telah membangunkan Kod Pengkodan Kod Pengelasan Kereta ACRISS. Ini menggambarkan saiz, kiraan pintu, jenis gearbox (manual / automatik), dan sama ada kereta itu berhawa dingin, dikodkan ke dalam empat huruf. Surat pertama dalam Kod Acriss mewakili klasifikasi umum kenderaan tersebut (mis. Mini, Ekonomi, Kompak dan lain-lain). Surat kedua menentukan varian kenderaan yang ditawarkan (mis. 4 Pintu, Harta, Boleh Tukar, SUV dll). Huruf ketiga biasanya digunakan untuk menentukan jenis penghantaran, walaupun ia juga boleh digunakan untuk menggambarkan berapa banyak roda memandu kenderaan, dan huruf keempat menggambarkan jenis bahan api dan sama ada kenderaan itu mempunyai penghawa dingin atau tidak.

Klasifikasi tambahan berdasarkan bilangan tempat duduk dan jumlah batang juga ditetapkan oleh Persatuan Sewa Kereta Belgium untuk menyediakan satu sistem bersatu untuk menilai jenis kereta dalam sistem tempahan dalam talian dan sistem pengedaran global syarikat penerbangan.

Dapatkan kereta sewa murah atau sewa kereta murah yang terbaik

Anda boleh kunjungi http://www.ezcarrental.co/kereta-sewa-murah/ untuk mendapatkan perkhimatan kereta sewa murah yang mantop disini. Mereka telah mula beroperasi selama 8 tahun dan menawarkan pelbagai jenis kenderaan untuk memenuhi permintaan anda. Tempahla segera dan dapatkan sewa kereta murah anda !!